Klacht: Steevast alleen savonds leveren

op 01 juni 2021 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Amazon leverd alleen savonds, zelfs als mijn account geregistreerd staat als bedrijf. Handig, als je iets naar een kantoor pand wil sturen.. Ik moet steeds achter de tracking nummers aan om het te verzetten, en zo is mijn next day delivery per definitie 2 dagen. Ze hoeven het enkel te versturen met het zakelijke netwerk van DHL ipv. particulier, maar Amazon klanten hulp wil er niets van weten en helpt niet.

Niet iedereen is blij met vreemde mensen aan de deur om 9u savonds. Bedrijven kunnen zo ook niet snel wat bestellen.

Gewenste Oplossing:

Zorg dat spullen ook overdag geleverd kunnen worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sokonomi