Klacht: steeds retour sturen

op 10 juli 2012 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in maart heeft Essent mijn maand voorschot retour gestuurd .Dat kan ik niet gelijk zien,duurt ongeveer 3 weken tot 4 weken voor dat ik het kan zien van wie ,het is ook in de tijd retour gestort, met de jaar afrekening .heb gebeld regeling getroffen word retour gestuurd weer gebeld weer een regeling, want die mevrouw had het verkeerd gedaan ,nu gaat het goed beloofde ze ,maar weer retour de regeling.
hier word ik niet goed van .

Gewenste Oplossing:

ik kan geen dubbel voorschot betalen maar een regeling is prima ,zij storten het steeds terug,tis niet mijn schuld

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 10 juli 2012 om 12:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Fakkel,

Ik heb zojuist telefonisch contact met u gehad. Ik heb met u gesproken over uw betalingen en de reden waarom wij de laatste betaling hebben terug gestort aan u. Wij hebben uw klacht op Klacht.nl behandeld en opgelost. Wij willen graag weten wat u van deze afhandeling vindt en verzoeken u uw mening te geven op klacht.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Angelique
Afdeling Klantenservice
Essent

Alle klachten die gemeld zijn door w.fakkel