Klacht: Slecht bereikbaar , en info pakket

op 28 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Heb een half uur lang geprobeerd DPD te bereiken, is wel heel lang vind ik , de reden is ik kreeg te horen van bol.com me pakket vandaag bezorgd zou worden maar nog niks mogen ontvangen of gelezen dat ie onderweg is naar mij toe, vind dit jammerlijk en ja snap ook wel corona maar dan is de info slecht of schaars naar de klant toe.

Mvg rene van krieken

Gewenste Oplossing:

De juiste info over me pakket krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renevankrieken