Klacht: site van marktplaats steeds door elkaar en traag

op 04 april 2013 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit al 7 jaar op marktplaats, maar de laatste tijd laad de pagine erg traag en zie ik een wit scherm met alle tekst aan de linker kant. Cookies al verwijderd gehad en opnieuw geaccepteerd. Blijft waardeloos. Op meerder computers. Ik ben mijn advertenties op 2ehands.nl aan het zetten. Lekker snel

Gewenste Oplossing:

Dat MP het weer doet zoals voorheen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.v.V.