Klacht: Reserveren tickets wildlands

op 14 juni 2021 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde via jullie site tickets voor wildlands reserveren. Helaas was dat niet mogelijk via een storing. Gebeld naar de ANWB kreeg ik mevrouw Mulder aan de lijn. Zij kon wel in de site komen. Werd me van alles dwingend gezegd wat ik moest doen. Sorrij ik ben ICT . Ik wil alleen kaartjes bestellen. Ik vind dat ze heel klantonvriendelijk en dwingend overkomt net of ik een onbenul ben. Ik heb vele abonnementen op dit adres en zijn al jaren lid. Ik wens niet zo behandeld te worden door de ANWB. Ik betaal gewoon mijn lidmaatschap.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag feedback en laat het verder aan jullie over . Hoe serieus jullie klanten die al jaren lid zijn van jullie organisatie met een klacht nemen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]