Klacht: Puzzelbrein

M1l2s3 op 11 november 2021 over Puzzelbrein in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd gebeld door een incassobureau dat ik een schuld open heb staan bij puzzelbrein, niets van bekend, heb geel account heb gezegd geen interesse te hebben. Heb nooit mail ontvangen

Gewenste Oplossing:

Dat ik voor deze onzin niet hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Puzzelbrein over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Puzzelbrein in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Puzzelbrein een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Puzzelbrein

Heeft op 06 januari 2022 om 10:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

U heeft een vervelend telefoongesprek gehad over een puzzel product.
Ik kan u verzekeren dat wij u niet benaderd hebben. Wij benaderen alleen onze klanten als wij daar toestemming voor hebben gekregen.

Dank u wel voor uw melding over het nep-incasso bedrijf. Omdat er in uw geval een naam van een niet bestaand puzzelblad werd genoemd (Puzzelyou?) en u in het verleden ooit een blad van ons heeft ontvangen, dacht u dat het iets met ons te maken kon hebben, maar dat is absoluut niet zo. Er bestaat wel een puzzelblad dat Puzzel4you heet (niet van ons), maar ik betwijfel of die er iets mee te maken hebben. Ik denk dat de oplichters gewoon iets verzonnen hebben.

Via onderstaande link kunt u meer lezen over de oplichtingspraktijken van het zogenaamde incassobureau:
https://opgelicht.avrotros.nl/s/artikel/incasso-oplichtingstruc-nep-incassobureau-supply-request-stuurt-spookincassos-over-euro-millions/

In dit artikel kunt u ook lezen wat ze adviseren om te doen: niets overmaken en melding maken bij Consuwijzer. U kunt eventueel ook de redactie van het programma op de hoogte brengen van uw ervaring. Wellicht helpt het om de oplichters snel op te pakken.

Bericht van Puzzelbrein

1 jaar geleden - Via onderstaande link kunt u meer lezen over de oplichtingspraktijken van het zogenaamde incassobureau: https://opgelicht.avrotros.nl/s/artikel/incasso-oplichtingstruc-nep-incassobureau-supply-request-stuurt-spookincassos-over-euro-millions/ In dit artikel kunt u ook lezen wat ze adviseren om te doen: niets overmaken en melding maken bij Consuwijzer. U kunt eventueel ook de redactie van het programma op de hoogte brengen van uw ervaring. Wellicht helpt het om de oplichters snel op te pakken.

Alle klachten die gemeld zijn door M1l2s3