Klacht: problemen over rekenning

op 04 februari 2014 over Hi in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi met kevin van rooij ik heb een klacht over hi ze hebben mijn 3 maal een rekenning gestuurt van 87 euro+ aansluitings kosten en heb 3 maal gebeld dat ik problemen had met de post 2 keer vertlede ze mijn dat ze het zouden gaan oplossen en nu zeggen ze ineens dat ik het toch moet gaan betelen ben hier niet mee eens dus bij deze los deze klacht AUB op

Gewenste Oplossing:

dat ik die rekkening gewoon niet hoef te betalen wat gewoon s afgesproken maar gewoon me maandelijkse kosten grt kevin van rooij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevinashley1992