Klachten over Privilege

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Privilege in de categorie Online Veiling. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Online Veiling

97%
77 klachten gemeld
1 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
75 klachten opgelost
4.1 /10
32 stemmen
32

Opzegging

Klacht van op 28 oktober 2020 over Privilege in de categorie Online Veiling

Ik heb per 12 oktober mijn lidmaatschap opgezegd en krijg als reactie dat ze dat per 1 november 2021 zullen laten ingaan. Ik ben het daar niet mee eens want heb al langer dan jaar lidmaatschap en ook geen gebruik... Lees meer

Compliment van 2020-de dupe op 23 april 2020 over Privilege

Ik vind het fijn dat U dit voor ons kon oplossen.
Onze dank hiervoor

9

Compliment van TW B op 14 april 2020 over Privilege

Het geld is door Privileges teruggestort en het lidmaatschap per direct beëindigd.
Ook heeft Privileges nog getracht telefonisch contact op te nemen.
We zijn volkomen tevreden met het feit dat alles nu is opgelost.

8

Compliment van MVerschoof op 28 februari 2020 over Privilege

Ik ben netjes gebeld met de melding dat de gegevens zijn verwijderd. Zeer tevreden met de oplossing.

10

Compliment van Ger Manders op 04 januari 2020 over Privilege

Ik ben persoonlijk gebeld en mij is toegezegd dat het abonnement per eerstkomende datum wordt beëindigd.

8

Compliment van Oanuski op 12 januari 2020 over Privilege

Privilege heeft mij persoonlijk gebeld en aangegeven het probleem op te zullen lossen, tevens hebben zij excuses gemaakt voor het ongemak. Daarmee ben ik tevreden met de service en heeft Privilege het netjes opgelost.

9

Compliment van Jan Baan op 23 december 2019 over Privilege

Fijn dat het netjes en snel opgepakt is, de brief is inmiddels verzonden

9

Compliment van elvira88 op 14 december 2019 over Privilege

Bedankt voor de bevestiging. Prima oplossing zo. Mvg Elvira

10

Compliment van joopensan op 19 november 2019 over Privilege

Direct een door mij ondertekende brief per E-mail verstuurd met mijn opzegging en het terug storten van de 110 euro die al betaald is voor 2020.
Ben benieuwd maar tot zover tevreden.
Zijn nu 3 weken verder maar nog geen reactie van Privilege en geen geld terug 19-11-2019

7

Compliment van Damon Weijers op 17 oktober 2019 over Privilege

Ze hebben netjes contact gezocht met mij en e klacht opgelost

9

Compliment van Visschedijk op 17 oktober 2019 over Privilege

Ja ben op zich blij dat eindelijk gelukt is. Moest ze nog wel terug bellen en weer brief sturen om op te zeggen. Lidmaatschap kan nu per 2020 beëindigd worden. Ik wil u hartelijk danken voor de geboden hulp.

7

Compliment van Bartine op 16 oktober 2019 over Privilege

Prima zo, hoop dat ik er nu definitief van af ben voor nu en in de toekomst!!!

7

Compliment van Dirgni05 op 11 april 2019 over Privilege

Ben zeer tevreden! met deze snelle oplossing. Ben vriendelijk benaderd.
Bedankt!

8

Compliment van azy op 16 februari 2019 over Privilege

Momenteel tevreden, de tijd zal leren of Privileges zich aan hun belofte zal houden

7

Compliment van JPM1961 op 03 december 2018 over Privilege

Beste;
Hartelijk dank daar zal mijn moeder blij mee zijn!
Met vr gr J Stange

8

Compliment van Rotterdam10 op 15 november 2018 over Privilege

Zeer tevreden en naar behoren geholpen. Bedankt!

9