Klacht: Pfffff wat een gedoe

Mary-alex op 21 oktober 2020 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar manden geleden ziggo klant geworden voor een cadeau bon .Vanaf het eerste maand alleen maar probleme mee gehaad.Eerst klopte de facturen niet, iedere maand een andere factuur,daarna zou ik een combivoordel krijgen omdat ik ook Hollandsnieuwe abonament heb,maar i.p.v de gratis versie te krijgen heb ook de duurste en wat wou ik dus niet moeten betalen.Paar telefoontjes gehaad uiteindelijk zouden ze dat nog aanpassen. Dacht goed zou komen,maar was ik toch klaar mee. Nu met de opzegging hebben ze mij niet goed geïnformeerd over de overstap waardoor mijn internet is per vandaag direct gestoopt terwijl mijn andere provider gaat in pas vanaf 5 november….Dus nu weer de KLOJO hier iedereen in het huis zonder internet tot 5 november…NOOIT MEER!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ziggo mij internet leveren tot de overstap datum zonder extra kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mary-alex