Klacht: Pakketstatus afgeleverd maar er is niemand langs geweest

op 31 augustus 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling geplaatst bij een webshop, vervolgens kreeg ik netjes een track en trace link waarmee ik ook kon zien hoeveel stops er nog waren voor mijn huis.

Er was nog 1 stop voor mijn huis en daarna stond de status in een keer op bezorgd terwijl ik de hele ochtend thuis ben geweest. Ik ben nog een uur langer thuis gebleven in de hoop dat hij nog langs kwam maar tevergeefs. Na een half uur aan in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik iemand aan de telefoon waar je niets aan had. Hij kon mij niet helpen zei hij, kortom vind ik het een slechte service. Dit is al de 3e keer dat het mis gaat, meestal geeft het systeem dan aan dat er een bezorg poging is gedaan terwijl er niemand aan de deur is geweest.

Ik kan bewijzen dat er niemand is geweest, mocht DPD interesse hebben dan kunnen ze de camera beelden krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket daadwerkelijk aan komt en duidelijk is waar mijn pakket is...

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door svennisberg