Klacht: pakketje niet gelevert

op 19 juli 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

maandag zou me pakket bezorgt worden kreeg ik melding zending in je brievenbus ik naar me brievenbus legt er niks in ik vandaag post nl aangehouden gevraagt wie er hier reed maandag het was zijn leiding gevende hij gebelt naar hem zegt hij heb het afgelevert bij me buurvrouw ik aangebelt buurvrouw heeft hem niet en wij pakken hier altijd pakketjes aan van iemand anders dat doe je voor je buren maar het gekke er van is ik was de hele dag thuis er is niet aangebelt niks geen kaartje in me bus niet op de app nada nopes en zegt post nl leuk moet je bij je afzender zijn maar ali ken hier verder niks aan doen

Gewenste Oplossing:

ben tot nu nog niet echt tevreden is de 2e keer dat het al gebeurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jennifer zilver