Klacht: Pakketje niet gekregen

op 22 mei 2020 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb m’n pakketje op 19 mei besteld en het ging normaal op 22 mei aankomen. Ik heb ook een email gekregen waar in staat dat men pakketje om 10u is afgeleverd bij het adres. Mijn adres heb ik nog is gecontroleerd en het was correct, heb het niet ontvangen. Hopelijk komt het later wel binnen!

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeer teleurgesteld, een vriendin heeft het binnen gekregen, dus ging ik iets op shein kopen. En heb niks ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chloe de coninck