Klacht: Pakket nooit ontvangen terwijl DHL zegt van wel

op 12 juli 2021 over Beauty Wonder in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 aparte bestellingen gedaan bij Beauty wonder. Allebei niet ontvangen, een pakket is geannuleerd door hen of Klarna andere pakket is volgens hen geleverd door DHL maar heb ik nooit ontvangen. Diverse mails naar Beauty wonder gestuurd, nooit antwoord gekregen. DHL zegt dat ze geen onderzoek mogen doen, alleen in opdracht van Beauty wonder. Klarna wil graag dat ik toch betaal.

Gewenste Oplossing:

Als ik niet hoef te betalen voor een bestelling die ik ook niet ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beauty Wonder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beauty Wonder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roisin14