Klacht: pakket nooit afgeleverd geen respons geld kwijt

op 25 juli 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zeer slechte service, Pakket naar Engeland verzonden pakket nooit afgeleverd. Bedrijf DPD reageert nergens op. Geld kwijt, Dit is echt crimineel kunnen de autoriteiten dit bedrijf niet aanpakken of beter nog SLUITEN. ik ben eindeloos aan het mailen met DPD customerservice522@dpd.nl maar geen respons, echt te bizar voor woorden tracecode : 05228946002402 ik ga nu de media opzoeken om andere te behoeden voor DPD.

Gewenste Oplossing:

Pas wanneer ze me schadeloos stellen en excuus maken, dan pas ga ik mijn talloze reviews terug trekken.
schade waarde postpakket was 50 euro
verzendkosten waren. 10,75

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door DPDBest2017