Klacht: Pakket niet bezorgt

op 19 februari 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van DPD

9 maanden geleden - Hallo Linda, Bedankt voor je bericht. Vervelend te moeten horen dat je het pakket nog niet hebt ontvangen. Ik zou graag met je mee willen kijken wat er is gebeurd. Kun je het 14 cijferig DPD pakketnummer doorsturen? (ik kan helaas niets vinden op je adresgegevens) Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Maria

Reactie van de melder van de klacht Lindasloove

9 maanden geleden - Ik heb DPD en de leverancier a een paar keer gesproken en vanochtend de leverancier weer en die wist mij te vertellen dat DPD mijn pakket nergens meer kan vinden!!! Echt belachelijk. Ik krijg mijn geld terug en ik zal nooit meer ergens bestellen die gebruik maakt van DPD.

Bericht van DPD

9 maanden geleden - Hallo Linda, Bedankt voor je reactie. Jammer dit te moeten horen. Ik had graag geweten waar dat de fout heeft gezeten, zodat ik de afdeling of persoon daar op aan kon spreken. Vriendelijke groeten, Maria

Alle klachten die gemeld zijn door Lindasloove