Klacht: overstap van kpn naar ziggo

op 03 juli 2012 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou op 1 september aanstaande overgaan van kon naar ziggo office pakket. Ik las in een mailing dat er een monteur eind juni zou komen en heb gemeld dat het te vroeg is voor een overgang op 1 september. Bericht gehad dat de monteur niet komt en wat schetst mijn verbazing, telefoon en pin afgesloten en ziggo reageert niet op mijn woedende reactie dat ik telefonisch niet te bereiken ben. Slechte service en communicatie. Nog voor mijn overstap al spijt.

Gewenste Oplossing:

Zo'n spoedig mogelijk herstel en mogelijk nieuw voorstel om overlast binnen de perken te houden. Ik ben nu al bijna een week buiten mijn schuld en invloed niet te bereiken.

Alle klachten die gemeld zijn door piertjepkema