Klacht: Overstap en levering nieuwe spullen niet volgens afspraak

op 31 mei 2021 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zouden per 1 juni overstappen naar Ziggo. Eerst zorgt Ziggo ervoor dat de overstap niet per 1 juni gaat want ze annuleren hem per ongeluk. Helaas, maar dat wordt na veelvuldig bellen met KPN en Ziggo opgelost.

Daarna zouden wij de apparatuur uiterlijk vandaag de dag voor de overstap krijgen. Dit is niet gebeurd en er kan mij niet verteld worden wanneer het wel komt. Dit is echt beneden peil. Het is dat ze de overstap verpest hebben en wij daardoor 2 weken extra hebben anders zouden wij zonder internet komen te zitten. Dit is natuurlijk gezien Corona onacceptabel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een duidelijke leverdatum heb van mijn apparatuur van Ziggo en inmiddels wil ik ook wel compensatie voor de vele belminuten die ik gebruikt heb hiervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirrian