Klacht: Overlijden vader

op 21 maart 2020 over Health and Beauty Cosmetics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Mijn vader is 14 januari 2020 overleden. Sindsdien proberen wij via iedere mogelijke weg contact te krijgen met health and beauty cosmetics. Ze geven niet thuis. Reageren nergens op. Wij willen per direct wegens overlijden zijn abbonnement stop zetten. Nu krijgen wij nog steeds pillen binnen wat absoluut niet de bedoeling is. Help mij alstjeblieft!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn vader zijn abbonnement moet per direct gestopt worden wegens overlijden. De betalingen moeten gestopt worden!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Health and Beauty Cosmetics over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Peertjuh