Klacht: Opzegging lidmaatschap 283245913

op 22 januari 2014 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door omstandig heden heb ik mijn lidmaatschap 2014 niet op tijd opgezegd. Ik doorloop momenteel de WSNP, heb daardoor mijn auto weg moeten doen en dus geen wegenwacht meer nodig. Vandaag hierover telefonisch contact gehad en ik citeer: Opzegging gaat nu echt niet meer. Dus moet ik de nota ad €.129 betalen en zou niet weten waarvan.

Gewenste Oplossing:

Opzegging met terugwerkende kracht. Iets wat ik ook van een klant en consument vriendelijke vereniging als de ANWB mag verwachten!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jongens