Klacht: Opgelicht en geen reactie van marktplaats.

op 18 juni 2018 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op marktplaats heb ik een drone gekocht voor €67 verkoper reageert vervolgens niet meer. Heb de gelijk oversteken functie gebruikt maar die zegt al dat de betaling geslaagd is, normaal gebeurt dat pas als IK DE KOPER bevestiging heeft gegeven voor ontvangst. Dus nu heb ik heb product niet ontvangen en marktplaats reageert niet op mijn vragen. De verkoper heeft alle advertenties verwijderd en volgens mij ben ik niet de enige die opgelicht is want er waren behoorlijk wat biedingen en geïnteresseerden op zijn andere advertenties. Doe iets.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en verklaring waarom de gelijk oversteken functie niet werkt naar behoren. Ook wil ik dat de andere klanten van de 'verkoper' geholpen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danneke7718