Klacht: opgelicht door medewerker bij ziggo email adres gegevens alles aanwezig inclusief foto

op 27 maart 2013 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben benaderd door mijn ex collega die nu bij ziggo werkt. Umit yucel hij beweerde dat ik door een investering een winst kon behalen via ziggo moest dan 1500 euro overmaken onder een vermeld order nummer en binnen 7 dagen zou ik het geld met de winst terug zou krijgen. dit was dus niet zo.
Ik wil graag weten hoe deze persoon via ziggo mij kon oplichten, en waar deze persoon werkt? welke vestiging, waar komt de mail vandaan?

Gewenste Oplossing:

[email protected]
dat is de mail, nu hoor ik graag van jullie waar deze werknemer werkt welke vestiging. zodat ik iets meer in contact kan komen met die persoon om netjes mijn grote bedrag geld terug te vragen, heb harde bewijzen zwart op wit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door crazykiwitje