Klacht: Opgelicht door booking.com

[email protected] op 17 september 2021 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Booking heeft wel geld afgetrokken van mijn rekening maar geen bevestiging van mijn booking verstuurd. Bij hotel is ook niets bekend. Probeer nu geld terug te krijgen van booking maar vergeet het maar. Bij klantenservice doen ze niets voor je zonder bookingnummer.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]