Klacht: Ontevreden terug reis

op 21 maart 2020 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had twee stoelen gereserveerd voor een rustige terug reis van Cur-Ams . Maar het was een fatale reis .9 uur hadden wij ik en mijn dochter geen enkele rust. Doordat achter ons zat een man die precies 9 uur hoesten, snotteren echt vies!! Het was vreselijk !!En nog zonder zijn hand voor de mond !!Vandaag ben ik verkouden . Van de stewardess krijg ik te horen ; we kunnen hem nergens verplaatsen . Slechte reis , slechte ervaring.

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kon-jojo