Klacht: Onterechte afsluiting

op 14 januari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al jaren klant bij ziggo. Kreeg altijd kwartaalfacturen, maar om mijn financieele situatie beter in de gaten te houden heb ik begin dit jaar dit gedeelt door 3 en ben per maand gaan betalen. En dat wordt problemen. Hun computer geeft dan aan dat je maar 1/3 van de factuur betaald. Kreeg dus aanmaningen dat er niet genoeg betaald was. Na diverse telefoontjes, a’ 10 c/ pm , eindelijk iemand die het door had en zei dat ik voortaan per maand ” mocht ” betalen, de incassokosten hoefde ik ook niet te betalen. Jammer genoeg is dat niet gebeurt, dus incassokosten bleven gewoon door
lopen. Deze kosten werden iedere keer afgetrokken van mijn maandlijkse stoting ! Kortom , nu geen signaal , terwijl ik iedere maand mijn betalingen hebt gedaan !

Gewenste Oplossing:

Klanten sevice veel beter. Geen betaaltelefoon. Wachtijden korter.
Klanten beter proberen te begrijpen . Als bedrijf je niet autoritair opstellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ziggo2014