Klacht: onterechte afschrijving

op 28 december 2017 over Hertz in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In november/dec. van dit jaar heb ik via Hertz Ned. een auto gehuurd voor Florida (Vliegveld West Palm Beach, Rental Record #149377594). Bij het inleveren van de auto was alles in orde en hoefde er uiteraard niets te worden bijbetaald.
Nu wordt plotseling euro 24,68 van mijn creditcard afgeschreven, zogenaamd i.v.m. gebruik van een tolweg. We hebben tijdens ons verblijf tweemaal gebruik gemaakt van een tolweg (Fort Lauderdale-Naples vv); het tarief bedroeg ongeveer 2 dollar die ik ter plekke zelf heb betaald. Verder heb ik geen enkel gebruik gemaakt van een tolweg; we hadden vakantie en dus geen enkele noodzaak een snelle tolweg te nemen.
Bovendien gaat het bij tol in Florida om bedragen van een enkele dollar, laat staan 24,68 euro.
Graag verzoek ik u dit bedrag terug te storten op mijn rekening.

Met vriendelijke groet,
A. Ossewaarde
Gold Member

Gewenste Oplossing:

Wanneer het onterecht afgeschreven bedrag weer wordt bijgeschreven op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hertz

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hertz nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hertz in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hertz een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hertz

Heeft op 25 januari 2018 om 14:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door A. Ossewaarde