Klacht: Ongewenste telefonische spam

op 15 juni 2021 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrijf stalkt me al meer dan een jaar. Nummer blokkeren werkt niet want dan bellen ze de volgende keer weer met een ander nummer. Ook hier: we staan in het bel-me-niet-register. Heel het internet staat bol van mensen die hierover klagen.

Gewenste Oplossing:

Als ze zich eindelijk eens aan het bel-me-niet-register houden en ophouden met dat eeuwige gespam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Essent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 16 juni 2021 om 09:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste,

Vervelend om te horen dat je al zolang ongewenst wordt gebeld door ons en dat het bel-me-niet-register geen effect heeft gehad.

Ik heb het telefoonnummer wat vermeld staat op het recht van verzet gezet, dat betekend dat je dan niet meer door ons wordt benaderd voor commerciële doeleinden. Let wel op dat dit een verwerkingstijd van maximaal 2 werkdagen heeft.

Ik hoop dat we het hiermee alsnog opgelost hebben voor je. :)

Groetjes,
Nabila | Webcare Essent

Alle klachten die gemeld zijn door N_K