Klacht: Onbeschoft behandeld aan de telefoon

op 05 juni 2021 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ‘n verkeerd bezorgde Dyson Luchtreiniger enz. Van 700 euro bel ik om deze te retourneren. Aan de telefoon ‘n ongeïnteresseerde bediende van de klantenservice krijg ik de mededeling dat ‘n mail onderweg is voor het verloop ervan.
Met de vraag waarom er niet eens ‘n pakbon of iets dergelijks bij de zending zat met het oog op garantie etc. Het antwoord doen we niet meer! Erg slordig voor zo’n duur apparaat! En op de vraag of hij in het kort wilde uitleggen hoe de afwikkeling zou gaan wederom los antwoord om de mail te lezen, toen ik nog iets wilde vragen werd het gesprek beëindigd door hem ?????
Iets wat ik helemaal niet verwacht had van zo’n mooi bedrijf als BOL.COM
Of ik nog ooit iets bestel dat vraag ik me af.
Ik heb zaterdagmorgen gebeld mijn bestelnummer 1234913661 is door hem voor retour aangemeld
Ben diep teleurgesteld!
Met vriendelijke groet
Sjan van der Sanden
Klantnummer 9012278405

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag netjes behandeld worden zoals ikzelf ook doe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjanternel