Klacht: Onbeschoft behandeld.

op 04 juli 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had een waterkoker gekocht. Bij thuis komen blijkt hij het niet te doen. Ben de volgende dag naar beijerlandse laan gegaan om hem omteruilen. Wordt er tegen me gezegd dat ik een betere moet kopen. En geen ok merk. Sorry waterkoker is waterkoker. En waarom verkopen jullie die, als jullie personeel al zegt dat het prut spul is. En dat werd gezegd in de winkel. We kunnen ook met ze allen voortaan gewoon naar bcc of correct gaan. Daar wordt je wel goed behandeld. Dit is al de 2e keer op dit lokatie.

Gewenste Oplossing:

Ben ik niet meer. Ik zet geen stap meer binnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joemapiema