Klacht: onacceptabele verkoop techniek

op 04 februari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vader is vorig jaar thuis benaderd Door ziggo en ze hebben hem weten te overtuigen om een sport pakket te nemen. Hij is beperkt met zijn spraak en is zeer slecht horend en begrijpt het niet wat mensen zeggen. Dat merk je tijdens het gesprek maar daar stoort ziggo zich niet aan. Mijn vader wist niet dat hij vast zat aan een abbonement en wist niet dat hij voetbal kon kijken . hij herinnert zich het huisbezoek niet. Ik zag het op de bankafschrift. Na 1 jaar betaalt te hebben en nooit gekeken heeft omdat de kaart ook niet geactiveerd was.

Gewenste Oplossing:

Betaalde bedrag terug of nog een jaar gratis sportzenders met een kaart die werkt en op zijn minst een reactie op deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chantalharold