Klacht: ov kortingskaart dubbele afschrijving

alanis01 op 12 maart 2013 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

elk jaar in oktober of november wordt mijn ov kortingskaart 2x afgeschreven in plaats van 1x. hij kost 60,- euro maar er wordt dus steeds 120 euro afgeschreven. Afgelopen november ging hij er maar 1x af met een automatische incasso, omdat er niet genoeg meer op stond voor 2x. Toen hebben ze de tweede rekening naar het incasso bureau gestuurd. En toen ik hier over ging klagen hebben ze ook de eerste kaart geblokkeerd. Ik heb nooit twee kaarten aangevraagd, het probleem van dubbele kaart is ontstaan na een verhuizing waarbij ze mijn adreswijziging blijkbaar opvatten als een tweede aanvraag.Ik kreeg alsmaar geen ov kortingskaart toegestuurd ondanks mijn adreswijzigingen die ik meermalen doorgaf op verschillende manieren. Een telefoniste zei toen dat ze mij geen kaart kon toesturen omdat bij mijn naam geen kaart stond. Ik moest van haar bij het loket gewoon een nieuwe kaart kopen. Sindsdien worden er elk jaar twee kaarten afgeschreven, ik ontvang op mijn adres maar 1 kaart. Als ik de tweede kaart wil blokkeren zoals afgelopen jaar, krijg ik een incasso procedure. Maar van excuses en terugstorten van het teveel betaalde geld is geen sprake.

Gewenste Oplossing:

Alle dubbele kaarten 60,- per jaar teveel betaald, terugstorten van de afgelopen jaren. Excuses geven. En mijn kortingskaart deblokkeren en alle kaartjes die ik sindsdien zonder korting heb moeten kopen: het verschil betalen.
Ik wil echt excuses omdat ik ook heel agressief behandeld ben door telefonistes, heel erg denigrerend ben ik toegesproken en halverwege mijn zin gooide ze ook eens de hoorn er op etc. Dat kan echt niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 14 maart 2013 om 12:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

klant gebeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van NS beoordeeld.

alanis01

Heeft op 04 oktober 2013 om 11:15 geantwoord

nee de klacht is helemaal niet opgelost! nu ook oktober 2013 willen ze weer opnieuw geld van mijn rekening schrijven. Het probleem is hetzelfde als vorig jaar: on geautoriseerde afschrijvingen van mijn rekening. Ik heb gebeld en ze weigeren deze afschrijving te stoppen.

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - deze klacht is niet opgelost. De NS wil wederom geld van mijn rekening afschrijven, ze weigeren elke medewerking aan de telefoon, de klantenservice weigert het te verbeteren in de computer. Ik zei dat ik voor een aangetekende brief een naam nodig heb, omdat aangetekende brieven ondertekend zonder naam van de persoon, telkens ook niet in behandeling genomen kunnen worden. De klachtenervice weigert mij een naam te geven van een persoon aan wie ik de brief kan richten. Hij weigert mij een faxnummer te geven, hij weigert mij een email adres te geven. Deze man Patrick Gramsbergen, medewerker klantenservice, geeft mij alleen een algemeen adres. Hij weigert de gemaakte afspraken die vorig jaar via klacht.nl met de ns gemaakt in te voeren in de computer en blijft de automatische incasso handhaven. Het is mij vorig jaar beloofd dat de machtiging zou zijn gestopt. Ook heb ik het afgelopen jaar helemaal geen kortingskaart gehad, ik kon niet met korting reizen, ook al was hij betaald. Omdat ik bij u een klacht heb ingediend, hebben ze die kortingskaart geblokkeerd. Vervolgens hebben ze de oude machtiging die vorig jaar met uw bemiddeling gestopt was, gewoon weer uit de kast gehaald. De ing zegt deze machtiging wel te moeten uitvoeren. Ik ben nu echt woedend. De enige manier is voor mij om nu een andere bankrekening te nemen, alle contacten een grote mailing te sturen: ik moet acuut een andere bankrekening. En dan spreken met deurwaarders etc. En dan hoewel ik veel met de trein reis, kan ik nooit gebruik maken van een kortingskaart, ook al heb ik er zeven jaar lang eentje dubbel en dwars betaald. Ik ben echt woedend en ik voel me gestalkt en onheus en agressief bejegend door de NS. Ik wil graag dat u mijn klacht serieus neemt: ik wordt telkens elk jaar in oktober door de NS gestalkt, telkens elk jaar zeg ik: nee die kortingskaart was gestopt weet je nog wel vorig jaar hadden jullie het beloofd nooit meer te doen. En dan elk jaar: nu al sinds 2006 elk jaar weer opnieuw. Ik had vandaag moeten werken, een belangrijke opdracht af moeten hebben, het kost mij heel veel geld om elk jaar in oktober weer dergelijke juridische procedures te moeten voeren ik word er heel erg verdrietig van en mijn vertrouwen in de ns is heel erg geschonden: hoe zouden jullie het vinden als na zes jaar en zeer lange juridische procedure met bemiddeling van trouble shooters eindelijk een eind gemaakt wordt aan deze klucht, en dat ze het jaar erop doodleuk weer opnieuw beginnen. En dat de klantenservice doodleuk zegt: ok, je hebt tig brieven geschreven en drie dagen vrij moeten nemen om met ons te bellen, je hebt blogs vol geschreven en klacht.nl ingeschakeld, je bent gebeld door een troubleshooter etcc. Maar ja: het staat niet in mijn computer dus we gaan het er gewoon weer afschrijven en je mag het niet terugboeken dat doet de ing niet. Ik ben helemaal radeloos en heel erg overstuur

Alle klachten die gemeld zijn door