Klacht: Nog in afwachting van deel 2 van tweede bestelling

op 28 april 2016 over Olifantastisch in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind februari tweede bestelling gedaan en betaald (al eerder besteld naar volle tevredenheid!). Bericht gekregen dat niet alle door mij bestelde magneetjes op voorraad waren en dat die nageleverd zouden worden zodra ze weer binnenkwamen. Half maart kreeg ik bericht dat ze binnen zouden komen en dat ik ze binnen enkele dagen opgestuurd zou krijgen. Echter nog steeds niets ontvangen. Herhaalde pogingen gedaan om contact te krijgen, allen zonder succes.

Gewenste Oplossing:

Bij nalevering van mijn bestelling.

Of indien niet mogelijk, in ieder geval mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Olifantastisch over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Patriciavw