Klacht: bestelling niet geleverd, webwinkel offline gehaald

op 09 augustus 2016 over Olifantastisch in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1 augustus 2016 een bestelling geplaatst voor net geen 42 euro. Omdat ik na een week nog niets geleverd kreeg, even gemaild. Mails blijven onbeantwoord. Vandaag wil ik de site opnieuw bezoeken om het telefoonnummer te noteren en is de webwinkel gesloten en de site offline gehaald. Het ziet er niet naar uit dat ik mijn bestelling zal krijgen maar mijn geld is wel van de rekening.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug gestort zien als de bestelling niet geleverd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Olifantastisch over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Kim32