Klacht: Niet leveren van tablets. Of ze aanbieden voor de prijs ten tijd van de koop

op 10 juni 2021 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 30 mei 2 Samsung tablets gekocht voor 139 euro. Deze zouden tussen 3-7 juni geleverd worden. Op 7 juni geen tablets. Nu heb ik op 9 juni contact gehad en werd mij verteld dat ik teruggebeld zou worden op. 9 of 10 juni. Op 10 juni geen belletje. Vervolgens heb ik zelf gebeld en werd mij verteld dat deze helemaal niet meer geleverd worden omdat bol.com geen zaken meer doet met die partner. Ze komen ook niet met een oplossing. Het enige wat ik kan doen is ze opnieuw bestellen à70 euro per stuk meer. Dit vind ik geen gepaste oplossing

Gewenste Oplossing:

Als ik diezelfde samsung tablets krijg voor de prijs zoals die was ten tijden van de koop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadia0302