Klacht: niet leveren op afgesproken datum

op 08 juli 2016 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zaterdag een bestelling gedaan bij bol.com. ze maken reclame dat als je vandaag besteld dag je je spullen morgen al hebt maar deze belofte komen ze NOOIT na, en kom niet aan met die onzin dat er op zon en maandag geen pakketdienst is dat noemen we misleiding. na de bestelling kreeg ik te zien dat het dinsdag pas ggeleverd wordt. Na een telefoontje met de klantenservice begreep ik dat ze hoopten dat ik het woensdag krijg want hun moeten het ook ergens anders vandaan halen, alsof dat potverdorie mijn probleem is, echt, ik heb in totaal 3 keer iets bij deze achterlijke organisatie besteld en ik doe het echt noooooooooooit meer, natuurlijk staat het geld daar allang op de rekening, stelletje dieven zijn het.

Gewenste Oplossing:

Niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 08 juli 2016 om 06:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Beste Miranda,

Mijn excuses voor de vertraging.
Ik zie dat de prnter inmiddels eleverd is.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

Alle klachten die gemeld zijn door pinkypinkeltjepink