Klacht: Niet in kunnen loggen op fox sports Go

op 03 februari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al een paar maanden op fox sports Go in te loggen op mijn I-pad. Fox sports Go is een gratis service als je een abonnement op fox sports hebt. Steeds krijg ik de melding dat ik geen geldig abonnement heb, terwijl ik dat wel heb (dat is ook bevestigd door Ziggo zelf). Ziggo heeft mij in een mail uitgelegd wat ik moet doen om in te kunnen loggen, maar dat helpt allemaal niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer in kan loggen op fox sports Go op mijn I-pad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erwin Retera