Klacht: Niet geleverd artikel

op 01 juli 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

30-6 2017 zou er een pakketje worden geleverd. Ik ben de hele dag thuis gebleven. Er is niks geleverd. Ik heb Bol.com gebeld en die vertelde me dat er een sorteerfout was geweest bij DPD. Ze vertelde me dat ie 1-7 2017 geleverd zou worden. Vervolgens weer de hele dag thuis geweest en weer niks geleverd. Ik heb Bol.com weer gebeld en mijn pakketje is weer niet gesorteerd. Ik vind dit zeer vervelend. Ik ben hier niet over te spreken. Dit is namelijk niet de eerste keer dat ik voor niks zit te wachten.Ik neem 2 vrije dagen op van mijn werk en dit kost mij geld. Dit is voor mij een duur pakketje geworden. Ik hoop dat DPD mij tegemoet komt.
Ik zie u antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Esther Zwart.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketje wordt en dat een beetje tegemoet gekomen ben.

Alle klachten die gemeld zijn door Zwa2017