Klacht: Niet geleverd

op 01 september 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte

Volgens mail werd mijn pakket (05228908723154) gisteren (vrij 318) geleverd. Ik was gans de dag thuis. Er is echter niets geleverd geweest. Ik heb dan nr DPD gebeld daar werd bevestigd dat het pakket ergens anders werd geleverd. Dat kan nu wel eens gebeuren neem ik aan. Er werd me aan de telefoon verzekerd dat ze het dezelfde dag nog gingen in orde brengen. Ze gingen het terug ophalen en nog dezelfde dag leveren. Helaas niets zoals ook op zat 0109:niets. Het is een pakket van 73 euro dus ik eis dat dit eerstdaags in orde komt. Ik verwacht hierop een antwoord en een levering in ongeopende staat op dinsdag 0409!!

Valerie Dezutter

Gewenste Oplossing:

Als ik het pakket op dinsdag 0409 in ongeopende staat heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Valerie Dezutter