Klacht: Niet afleveren van pakket. Maar bericht in de bus? Pakketnr. 15503191130455

op 18 juli 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag hele dag zitten wachten op mijn pakket. Ik woon in de Albrandswaard 308 te Zoetermeer. Meerdere keren is het voorgekomen dat het pakket niet op het huisnummer wordt afgeleverd, maar beneden bij de kapster wordt gezet. Deze keer niet. Hele dag van 08.00 tot 18.00 uur zitten wachten en ze kunnen niet zeggen dat ik de bel niet heb gehoord. Ik zit 2 stappen van de bel af en kan zien en horen of zij bellen. Ze hebben gewoon geen zin om het gebouw door te lopen.
Nu kan op Het Rond in het Stadshart woensdag het pakket afhalen. Daar ben ik niet voor in de gelegenheid omdat ik krom loop van de
rugpijn. Ik verzoek u dan ook het pakket af te laten leveren op het huisadres. Pakketnr. 15503191130455

Gewenste Oplossing:

Ik verzoek u het pakket af te leveren op het huisadres.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. Lahey