Klacht: Neppe horloges verkopen via externe verkoper.

op 16 juni 2017 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Bol.com een Armani horloge besteld ter waarde van 189 euro. Bol.com verkocht deze neppe horloge aan mij via de website bamberg horloges, met de bijschrijving op de website dat ze origineel en een echtheidcertificaat hebben. Het neppe certificaat lag los in de verpakking. Bij de juwelier geweest en hij bevestigde dat het een neppe Armani horloge was. Ik ben opgelicht en wil mijn geld terug. Bol.com verkoopt neppe spullen!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terugkrijgen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 20 juni 2017 om 13:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Beste Banafsheh,

Zojuist heb ik u een e-mail gestuurd omtrent deze melding. Mocht u nog vragen hebben, stuur mij dan gerust een e-mail.

Voor nu wens ik u een hele fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

Femke van bol.com

Alle klachten die gemeld zijn door Ben13