Klachten over MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com is onderdeel van LightInTheBox.com, een grote Chinese online retailer welke al langer dan 5 jaar Chinese producten van hoge kwaliteit... Lees meer >

51% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Gadgets

51%
52 klachten gemeld
15 openstaande klachten
10 klachten in behandeling
27 klachten opgelost
5.0 /10
7 stemmen
7

Heb bij miniinthebox 8 Led lampen voor 17,08 eurobesteld en betaald. Echter hun bestelstatus blijft aangeven dat ik alsnog betalen moet! Ook de links die je moet volgen om hun helpdesk te bereiken werkt niet. Geen telefoon, emai mogelijk dus helpdesk volledig... Lees meer

Beste, op 2 februari 2019 heb ik volgend artikel: 5320248 (10 stuks) besteld bij miniinthebox en betaald. Het gaat om een bedrag van 47,75 euro. Tot op heden geen respons van de firma, zelfs niet via mail.Mvg. Dhr. Rik Evens Lees meer

Op 18-11-18 heb ik een bestelling geplaatst tot op heden niet ontvangen 22-1-19. Heb €156 betaald wil graag mijn geld terug !! Naam: WORLDPAY LIMITED Omschrijving: 9733082957 0030003 414350403 litb-31458516 000399Li ghtMini In The Box Kenmerk: 18-11-2018 14:38 003000 3414350403 Lees meer

Bestelling niet ontvangen

Klacht van op 01 februari 2019 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Ik heb op 26-12-2018 een bestelling geplaats en tot op heden niets ontvangen....Dit zijn mijn betaal gegevensSEPA iDEAL I. NL59ABNA0626226163 BIC: ABNANL2A Naam: WORLDPAY LIMITED Omschrijving: 7402327546 0030003 558202678 litb-31908823 000399Li ghtMini In The Box Kenmerk: 26-12-2018 20:00 003000 3558202678Total € − 43,88 Lees meer

Compliment van els Lenaerts op 25 augustus 2018 over MiniInTheBox.com

Bedankt voor de snelle en duidelijke afhandeling van deze situatie.

8

Compliment van lobk3on op 13 juli 2018 over MiniInTheBox.com

Bedankt voor het snelle antwoorden!
Mvg Lobke Oude Nijeweme

8

Compliment van amed op 06 juni 2018 over MiniInTheBox.com

Dat zou ik zeer op prijs stellen, dank u wel

10

Compliment van Geuze op 06 maart 2018 over MiniInTheBox.com

hoeft geen uitbetaling meer plaats te vinden, pakketje is vrijdag 2 Maart in goede orde ontvangen.

9

Compliment van robkoster op 05 maart 2018 over MiniInTheBox.com

Jammer dat je dit via deze site moet doen om aandacht te krijgen. Maar klacht.nl bedankt en minnithebox voor de uiteindelijke oplossing

8

Compliment van Marianne Stomphorst op 05 maart 2018 over MiniInTheBox.com

Ja, ik kan vertellen dat ik na het indienen van de klacht, ik het pakketje binnen 2 dagen in de brievenbus ontving. Dit ticketnr is opgelost! Het wachten is op het andere pakketje!
Tot nu toe bedankt klacht.nl!
Mvg Stomphorst

8

Compliment van Eminn op 08 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Mooi dat we dit zo snel hebben kunnen oplossen. Mijn dank gaat uit naar klacht.nl.

9

Compliment van Gejon op 05 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Eindelijk lijken ze te accepteren dat de zending verloren is. Ben tevreden als ze inderdaad mijn geld terugstorten.

8

Compliment van Evelien Everhartz op 27 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Prima opgelost; wacht op binnenkomst pakketje,
Met vriendelijke groet,
Evelien Everhartz

7

Compliment van Hans2104 op 30 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Het is een leuke aanbieding .zal kijken of ik der gebruik van maak .

Mvg

Hana berk

10

Compliment van R.Anwar ali op 29 januari 2018 over MiniInTheBox.com

ik ben heel tevreden met de oplossing
met vriendelijk groetjes
Anwar alu

9

Compliment van De Brouwerij op 22 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Dit is inderdaad één van de twee oplossingen die ik had gewild dus ja, ben hier zeer tevreden mee.
Bedankt

8