Klachten over MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com is onderdeel van LightInTheBox.com, een grote Chinese online retailer welke al langer dan 5 jaar Chinese producten van hoge kwaliteit... Lees meer >

Statistieken van MiniInTheBox.com in de categorie Internetshops - Gadgets

17 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Lampen

Klacht van Gizmowil512 op 16 januari 2021 over MiniInTheBox.com in de categorie Internetshops - Gadgets

Heb een paar weken terug 6 led-lampen besteld van 2,5 watt per stuk en ik krijg lampen opgestuurd van 40 watt per stuk, moest ik foto’s opsturen van de lampen en de streepjescode, allemaal gedaan “ meerdere keren ‘ maar... Lees meer

Compliment van op 28 januari 2019 over MiniInTheBox.com

Ik hoor maar niks ik aangiften doen ben er klaar mee

9

Compliment van op 25 augustus 2018 over MiniInTheBox.com

Bedankt voor de snelle en duidelijke afhandeling van deze situatie.

8

Compliment van op 13 juli 2018 over MiniInTheBox.com

Bedankt voor het snelle antwoorden!
Mvg Lobke Oude Nijeweme

8

Compliment van op 27 juni 2018 over MiniInTheBox.com

Super! Bedankt voor de razendsnelle oplossing.

8

Compliment van op 06 juni 2018 over MiniInTheBox.com

Dat zou ik zeer op prijs stellen, dank u wel

10

Compliment van op 09 juni 2018 over MiniInTheBox.com

Als ik de hoesjes alsnog binnen krijg vind ik het prima

7

Compliment van op 10 april 2018 over MiniInTheBox.com

Bedankt voor de terugbetaling

10

Compliment van op 06 maart 2018 over MiniInTheBox.com

hoeft geen uitbetaling meer plaats te vinden, pakketje is vrijdag 2 Maart in goede orde ontvangen.

9

Compliment van op 05 maart 2018 over MiniInTheBox.com

Jammer dat je dit via deze site moet doen om aandacht te krijgen. Maar klacht.nl bedankt en minnithebox voor de uiteindelijke oplossing

8

Compliment van op 05 maart 2018 over MiniInTheBox.com

Ja, ik kan vertellen dat ik na het indienen van de klacht, ik het pakketje binnen 2 dagen in de brievenbus ontving. Dit ticketnr is opgelost! Het wachten is op het andere pakketje!
Tot nu toe bedankt klacht.nl!
Mvg Stomphorst

8

Compliment van op 28 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Ik ben tevreden met de oplossing.

8

Compliment van op 09 maart 2018 over MiniInTheBox.com

Gisteren is het pakketje aangekomen, dus probleem is opgelost

8

Compliment van op 08 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Mooi dat we dit zo snel hebben kunnen oplossen. Mijn dank gaat uit naar klacht.nl.

9

Compliment van op 05 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Eindelijk lijken ze te accepteren dat de zending verloren is. Ben tevreden als ze inderdaad mijn geld terugstorten.

8

Compliment van op 01 februari 2018 over MiniInTheBox.com

Dank voor de hulp! Bestelling is opnieuw verstuurd.

7

Compliment van op 27 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Prima opgelost; wacht op binnenkomst pakketje,
Met vriendelijke groet,
Evelien Everhartz

7

Compliment van op 30 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Het is een leuke aanbieding .zal kijken of ik der gebruik van maak .

Mvg

Hana berk

10

Compliment van op 29 januari 2018 over MiniInTheBox.com

ik ben heel tevreden met de oplossing
met vriendelijk groetjes
Anwar alu

9

Compliment van op 22 januari 2018 over MiniInTheBox.com

Dit is inderdaad één van de twee oplossingen die ik had gewild dus ja, ben hier zeer tevreden mee.
Bedankt

8