Klacht: Mijn kleidingkast is niet bezorgd

op 03 juni 2021 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Mijn bestelling normale moet op 1/6/2021 bezorgd maar ik heb de tot nu nog niet gekregen dat is een kleidingkast Bestelnr. 1232627213 mijn kleiding set nu op de grond ik vind dat is niet normaal ik ben goed klant van bol.com, ik ben niet eens ik wil een klacht doen of mij bestelling morgen bezorgd of ik wil een schadevergoeding

Met vriendelijke groeten

Ataallah Kanaan

Amberboomlaan 5
2910 Essen
Belgie

Te: 0032484430991

Gewenste Oplossing:

Of de kleidingkast morgen komt of schadevergoeding krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ataallah