Klacht: klantenservice niet te bereiken

op 20 maart 2019 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vorig jaar een office abonnement online gekocht en voor 2 jaar betaald. Krijg nu een bericht dat mijn abonnement volgende week afloopt. Heb geprobeerd om de klantenservice te bereiken. Ben al voor de derde dag meerdere uren aan het bellen om iemand te spreken te krijgen. Ik raak telkens helemaal verdwaalt in hun telefoonbeantwoordsysteem met keuzemenu waar je nergens terecht komt. In een enkele geval kreeg ik een Engels sprekende dame aan de lijn waarmee ik niet kon communiceren. Ook een aantal keren iemand van ‘verkeerde’afdeling aan de lijn die me dan ‘doorverbind’ en weer terugzet in het labyrinth van keuzemenu’s en wachtmelodieeen…. Ongelofelijk hoe moeilijk toegankelijk ze de klantenservice hebben gemaakt. Lijkt wel alsof ze niet bereikbaar en hulpvaardig willen zijn. Via mail en aanvraag voor terugbelopties ook weer hetzelfde verhaal. Ik kan er niets anders van zeggen dan SCHANDALIG…..

Gewenste Oplossing:

als ikantwoord en inzicht krijg in mijn abonnementsstatus. Ik zou helemaal tevreden zijn als zij hun systeem op de schop nmen en radicaal veranderen. Moest verboden worden......

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Performers Platform