Klacht: luchtbelletjes onder iphone 5s glas

op 21 juni 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

lichte bubbels onder glasplaat van iPhone 5S, onder deze noemer de telefoon na 1.5 jaar terug gebracht in de kpn winkel. Telefoon word opgestuurd en wat schetst mijn verbasing. E-repair zegt dat de oorzaak is door een beschadiging aan de case er om heen. Wat een stelletje mother fockers. Met recht een rot maatschappij, Of ik de telefoon voor 300,- euro wou laten maken en zo niet moet ik onderzoekskosten betalen. Het hele internet zit vol met klachten over luchtbelletjes onder een iPhone scherm en hun gooien het op de beschadiging van de case. Waardeloos bedrijf, eveneens kpn wat net zo waardeloos is en je gewoon laat stikken!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden dat de telefoon gemaakt gaat worden zonder kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mkoelle