Klachten over E-Repair.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

0 klachten gemeld
2.0 /10
39 stemmen
39

Tijdslijn

Drie weken terug mijn telefoon weggebracht via de Telfort winkel in Alkmaar. Die man had er in mijn ogen vrij veel verstand van en mijn hele telefoon binnenstebuiten gekeerd. En het witte stipje was nog spierwit dus hij verzekerde... Lees meer

Water in scherm

Klacht van op 25 november 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

27 juni 2016 Kpn heeft gestuurd mijn mobile Xperia M5 scherm kapot en reparatie is klaar 22 juli en prefect Maar 14 september ik heb geweest zwemmen met mijn mobile fotographier aan mijn dochter zwemt ....... Lees meer

reparatie duurt erg lang

Klacht van op 06 oktober 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

24-8 mijn telefoon opgestuurd naar teleplan voor reperatie van mijn display. 30-8 is toestel daar ontvangen en aangeboden aan de reperatie afdeling. dan duurt het 3 weken voordat er een prijsopgave word gedaan.dat was op 23-9 en nadien is er volgens de... Lees meer

Mij s7 met gebroken scherm ingeleverd bij KPN hengelo aan het marktplein op 31-8-2016 Reparatie zou max 2 weken duren. Na 3 weken gebeld met e-repair. Kon wel 4 weken duren. nu is het 3-10-2016, mijn foon is ruim 2 maanden weg en... Lees meer