Klacht: lightroom cc

najda op 21 oktober 2020 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 3 weken geleden, lightroom cc aangekocht maar de gewone lightroom gekregen. Na zoveel telefoontjes dat ze mijn klacht noteren en beloven dat ze gaan terug bellen. Ik heb nog steeds geen telefoon gehad. mails die toch wordt beantwoord beloven ze dat ze contact met mij gaan opnemen. En niet alle mails worden beantwoord. ik ben razend

Gewenste Oplossing:

als ik de juiste download heb gehad, of mijn geld terug zodat ik deze bij een andere kan kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door najda