Klachten over Lidl

De van oorsprong Duitse supermarktketen Lidl staat bekend om haar lage prijzen. Lidl voorziet u niet alleen van de dagelijkse boodschappen maar ook van... Lees meer >

99% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Supermarkten

99%
932 klachten gemeld
4 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
923 klachten opgelost
6.0 /10
346 stemmen
346

bedorven wijn

Klacht van op 13 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

pak rose ;GARD; EAN 20409449 na aanschaf geopend , was niet te drinken, ik heb deze wijn regelmatig maar lijkt alsof erzuurstof is bij gekomen, ik heb dit al in december gemeld maar nog geen reactie mogen ontvangen Lees meer

30+kaas

Klacht van op 10 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Ik koop al enige tijd de belegen 30+ kaas van de lidl. (Plakken) de smaak is super en de prijs ook.maar wat ik iedere keer weer heb is dat de plakken teveel aan elkaar kleven als het ware waardoor als... Lees meer

Compliment van Dennis82 op 10 september 2019 over Lidl

Uiteindelijk netjes opgelost.

8

Compliment van Jacueline.vanklooster@hotmail.com op 06 september 2019 over Lidl

Kan alleen door de week van maandag t/m donderdag het pakket na 17.30 uur ontvangen. Vrijdag ben ik een groot deel van de dag thuis.

8

Compliment van goudie op 06 september 2019 over Lidl

Het is opgelost zonder jullie was dat niet gelukt mijn hartelijke dank daarvoor
Mvrgr marion

10

Compliment van adam1976 op 03 september 2019 over Lidl

super goed

10

Compliment van hakimusawi op 27 augustus 2019 over Lidl

Zojuist bericht gekregen dat het aankoopbedrag direct teruggestort is.

8

Compliment van soefie55 op 24 augustus 2019 over Lidl

keurig opgelost

8

Compliment van Wil-ruud op 24 augustus 2019 over Lidl

Hoop dat Het niet weer gebeurt.

8

Compliment van Gewoon1 op 29 augustus 2019 over Lidl

Goed opgelost! Fijn dat de klacht zo snel serieus werd genomen!

10

Compliment van boelbeesten@gmail.com op 28 augustus 2019 over Lidl

Ik ben zeer verrast met de €5,- waardebon die me wordt toegestuurd had hier niet op gerekend , alvast bedankt hier voor .

9

Compliment van Latjik op 30 augustus 2019 over Lidl

Het zou niet nodig moeten zijn als iedere week 4 tijdschriften correct bij elkaar zitten, want ik lees ze graag en wil ze ook iedere week kopen, maar niet met het idee dat weer hetzelfde Grazia als de week daavoor weer bij zit.
Bedankt voor jullie gebaar met de waardebon, dat waardeer ik, had niet gehoeven, als alles correct is.

8

Compliment van A louissen op 24 augustus 2019 over Lidl

Zeer sympathieke oplossing dank

9

Compliment van Meissie77 op 07 augustus 2019 over Lidl

Bedankt voor het snelle handelen, wel hoor ik graag nog of de oorzaak is gevonden en verholpen zodat ik weer de cassis variant kan kopen.

8

Compliment van Baukedeb op 08 augustus 2019 over Lidl

Helaas kon ik geen foto maken van het product

8

Compliment van OscarB op 19 augustus 2019 over Lidl

Prima afgehandeld.

10

Compliment van hu1948 op 09 augustus 2019 over Lidl

We hebben 5€ gekregen en de klacht is doorgestuurd naar de leverancier.
Ik hoop dat de leverancier/producent het probleem serieus neemt.
Als de producent inderdaad iets met de klacht gaat doen ben ik tevreden.
Mochten er weer problemen zijn zal ik zeker aan de bel trekken.
Gr
Nico Hulshof

7

Compliment van Tom Geert op 30 juli 2019 over Lidl

Keurig opgelost. Ik hoop wel dat dit verfspuitsysteem de komende weken opnieuw wordt aangeboden. En nogmaals bedankt voor de oplossing.
Verblijft met vriendelijke groeten Pieter Keunen

9

Compliment van Edwindeboer op 12 augustus 2019 over Lidl

Super opgelost

10

Compliment van Nikkitjuhh op 30 juli 2019 over Lidl

Beste Klantenservice,

Helaas is het product niet meer voorradig, maar ik kan niet anders zeggen dat de klantenservice goed is. Snelle, klantvriendelijke reactie. Top Service, kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Tot snel in de winkel.

10

Compliment van s j op 24 juli 2019 over Lidl

Ben blij met de geboden oplossing. Hopelijk gaat DHL strengere regels opstellen voor koeriers zodat ze aan de afspraken houden. Was nogal verrast bij de wijze het was geleverd en ook zonder enige handtekening of dergelijke, dacht dat dat ook een vereiste was.

10