Klachten over Lidl

De van oorsprong Duitse supermarktketen Lidl staat bekend om haar lage prijzen. Lidl voorziet u niet alleen van de dagelijkse boodschappen maar ook van... Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 in Supermarkten

98%
956 klachten gemeld
0 openstaande klachten
12 klachten in behandeling
944 klachten opgelost
5.9 /10
352 stemmen
352

Vieze bananen

Klacht van op 05 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

GoedemorgenIk heb een klacht over jullie bananen. Maar als ik eerlijk ben is dat al een tijdje zo... maar had zoiets ..nieuwe ronde nieuwe kansen. Maar de bananen blijven slecht...dus geef ik hierbij mijn klacht aan. Eerst zaten er harde kernen... Lees meer

Compliment van leonardus48 op 07 juli 2019 over Lidl

afgelopen maand heb ik meer malen om dit antwoord gevraagd. Jammer dat het op deze manier moet en dan wel snel kan. Dat had veel emails en irritatie bespaard.
Ik dank jullie voor de zeer snelle actie en dat nog wel op zondag.

8

Compliment van C. Wilke op 07 juli 2019 over Lidl

snel en netjes

8

Compliment van Bettyklooster op 08 juli 2019 over Lidl

Ben tevreden met de tegemoetkoming.
Hoop dat in de winkel de klacht is opgelost ook.

9

Compliment van Bertenmarina op 30 juni 2019 over Lidl

correct behandeld dank voor uw medewerking

7

Compliment van Straten2@gmail.com op 30 juni 2019 over Lidl

Het probleem is naar tevredenheid en snel opgelost.
Hartelijk dank daarvoor!

10

Compliment van 25031971 op 30 juni 2019 over Lidl

Dank u wel, dat u de moeite heeft genomen om te reageren. Weet nu waar ik moet zijn om te vragen voor een sponsoring voor de zwerfhonden.
M.V.G Sandra Gulpen

9

Compliment van passion1958 op 03 juli 2019 over Lidl

Ik vind het heel fijn dat mijn klacht serieus genomen is en dat het op deze manier opgelost is. Hier ben ik erg blij mee. Dank voor de welgemeende excuses en heel attent om een tegoedbon aan mij te geven, dit vind een heel aardige geste.

mvg patricia van Beelen

10

Compliment van WillemWullink op 28 juni 2019 over Lidl

Ik ben zeer tevreden met de geboden oplossing, hartelijk dank hiervoor
Groetjes W.Wullink.

10

Compliment van Natascha268 op 22 juni 2019 over Lidl

Ik hoop dat t nu veranderd in de winkel. Ben benieuwd mvg Natascha
Ik ga altijd bij slijpsteen, enschede boodschappen doen maar t is overal.

7

Compliment van jknvl op 18 juni 2019 over Lidl

.

7

Compliment van Roma44 op 16 juni 2019 over Lidl

Fijn dat er wat aan gedaan wordt.

10

Compliment van Bettyklooster op 21 juni 2019 over Lidl

Ja als 't aangepast gaat worden zeker

7

Compliment van Lidluden op 11 juni 2019 over Lidl

Ben tevreden over de oplossing en snelheid van oplossen klacht

10

Compliment van Lidl-gebruiker op 10 juli 2019 over Lidl

Erg tevreden met de behulpzaamheid en oplossing!

10

Compliment van arkema11 op 11 juni 2019 over Lidl

Netjes.

9

Compliment van stamtje op 19 juni 2019 over Lidl

Ze hebben zich aan hun woord gehouden ,betreffende hun tegoedbon ! Ben wel benieuwd of het resultaat heeft in het filiaal.

7