Klacht: Leveren het product niet

Dianakies1983 op 29 oktober 2020 over Nu in de Reclame in de categorie Internetshops - Algemeen, Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 kaarsenhouders besteld en na 3 weken heb ik na meerdere keren vragen te horen gekregen dat het pakket kwijt was. Kreeg geen fatsoenlijke mail met info zoals het hoort. Daarna gevraagd wat er zou gebeuren. Ik kreeg de bestelling alsnog dus moet weer 3 weken wachten. Inmiddels zijn die ook geruim verstreken en heb ik nog steeds geen product binnen. Heb inmiddels 2 x gemaild naar klantenservice maar krijg geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of product leveren. Ben al 6 weken verder en ze komen over als ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nu in de Reclame

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nu in de Reclame nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dianakies1983