Klacht: Onduidelijke bijkomende kosten

J. vroegop op 29 mei 2024 over lastminute.nl in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een all inclusieve vakantie geboekt naar de Malediven via Lastminutes.com Ik heb het geld bedrag voldaan, en zou vanuit Düsseldorf via Dubai, Male airport naar Gan airport vliegen, en daarvandaan met de speedboot naar het eiland worden gebracht.

De reis zou geregeld worden door Emirate van Dusseldorf naar Dubai en van Dubai naar Male Airport Hiervoor hadden wij de mogelijkheid om 25kg pp aan ruimbagage mee te nemen aan board. De reis van Male naar Gan airport en van Gan airport naar het resort zou geregeld worden door het resort en stond dus verder niet in de booking omschreven.
Bij het aankomen op Male airport bleek echter dat we bij de vliegtuigmaatschappij Maldivian air slechts 20kg pp aan bagage mee mochten nemen aan board. Dit betekende dat wij voor deze retour vlucht $48 moesten bij betalen.
Toen wij op het resort aankwamen bleek tevens dat wij een Green tax moesten betalen van totaal $168 gedurende het verblijf.

Bij terug komst heb ik hierover mijn beklacht gedaan bij Lastminutes.com echter gaven zij aan dat deze extra kosten vermeld stonden in de aanvullende informatie
Ik ben echter van mening dat lastminutes.com niet duidelijk heft gecommuniceerd omtrent de verschillen m.b.t. de hoeveelheid bagage en de bijkomende kosten m.b.t. de green tax.

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming aan de bijkomende kosten van $216.

Beoordeling 2/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over lastminute.nl
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lastminute.nl

Reactie van de melder van de klacht J. vroegop

2 weken geleden - Lastminutes doet niets met de klachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lastminute.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. vroegop